MENJAR TÍPIC DEL MARROC

Al marroc, el menjar és molt variat, però us explicarem alguns dels més típics.

El Cuscús:

El cuscús és el plat més conegut de la gastronomia marroquina. Es menjar normalment de dinar al divendres, però es pot trobar cada dia a tots els restaurants. Està fet per sèmola bullida al vapor acompanyada de verdures, carn, pollastre o peix. Si vas a diferents part del país, podràs degustar diferents Curcús, ja que varien segons la regió i la creativitat de la cuina. 

                                         Resultat d'imatges de cuscus
                                               

El Tagín:
El tagín és un estofat de carn i ous. El seu nom prové del recipient de fang en què es prepara. Es tracta d'un estofat de carn, de peix o de verdures, de gustos concentrats i amb moltes espècies.

                                         Imatge relacionada


Briouats d'ametlla:
El Briourat és un dels plats més famosos del ramadà. Pot ser en versió dolça o salada. Les fulles de brick (o ouarka en àrab) són tan lleugeres que poden contenir qualsevol farcit. Amb versió salada es poden fer amb tonyina i ou dur, de peix i marisc, pollastre o carn picada. I en versió dolça, no podeu deixar de fer la recepta clàssica d'ametlla. Estan perfumats amb aromes de flor de taronger i mel.

                                       Resultat d'imatges de Briouats d'ametlla marroc





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MENJAR TÍPIC DE FILIPINES

RELLEU I PAISATGE DE FILIPINES