MENJAR TÍPIC DE FILIPINES
Ginataang: sopa amb llet de coco, Isda: peix, i carabassa. Amb tot això podem obtenir una sopa amb verdures, llet i coco recent ratllat. Normalment es sol utilitzar bangus, que es semblant a un llobarro en rodelles, o tonyina.
Pancit Bihon: fideus fins d'arros amb verdures, porc o pollatre esmicolat, en salsa de soja. Se solen cuinar en celebracions, aniversaris, dates destacades, etc.
Filipino Chicken Macaroni Sopas: Aquesta sopa cremosa de pollastre ginebre, pastanages, col, pasta i llet evaporada. El gust intens del caldo de pollastre amb la llet evaporada, que curiosament, li dona un gust bastant bo. Aquest plat amb bastantes calories és perfecte per aquelles nits plujoses a Filipines.
Pancit Bihon: fideus fins d'arros amb verdures, porc o pollatre esmicolat, en salsa de soja. Se solen cuinar en celebracions, aniversaris, dates destacades, etc.
Filipino Chicken Macaroni Sopas: Aquesta sopa cremosa de pollastre ginebre, pastanages, col, pasta i llet evaporada. El gust intens del caldo de pollastre amb la llet evaporada, que curiosament, li dona un gust bastant bo. Aquest plat amb bastantes calories és perfecte per aquelles nits plujoses a Filipines.
kare-kare
ResponElimina